Foto: DELFI
Portāla "Delfi" versija "iPhone" lietotājiem turpmāk pieejama aplikācijas variantā. Tādējādi "Delfi" ir pirmais Latvijas ziņu portāls, kas "iPhone" lietotājiem piedāvā speciālu aplikāciju, kas palīdzēs ērtāk lasīt jaunākās ziņas un lietot citus "Delfi" servisus.

Ikvienam interesentam aplikāciju iespējams bez maksas lejupielādēt iTunes aplikāciju veikalā. Aplikācija savietojama ar visiem "iPhone" modeļiem.

Jaunā "Delfi" versija "iPhone" lietotājiem ļaus gan ērti lasīt ziņas vietās, kur nav iespējams piekļūt datora ekrānam, gan pašam atlasīt, kādas ziņu kategorijas un kādā secībā lasīt. Ziņas un fotogrāfijas, kas piesaistījušas lasītāja uzmanību, iespējams koplietot (ieteikt draugiem) populārākajos sociālajos tīklos.

Ja gadās kļūt par interesanta notikuma aculiecinieku, jaunā aplikācija ērti palīdzēs jums turpat no notikuma vietas, pievienojot aprakstu, foto vai video, nosūtīt reportāžu pilsoniskās žurnālistikas kanālam "DELFI Aculiecinieks".

Joprojām lasītājiem iespējams lietot arī parastās mobilajiem telefoniem piemērotās "Delfi" versijas m.delfi.lv un i.delfi.lv, kuras darbojas kopš 2009.gada vasaras. Saskaņā ar statistiku mēnesī "Delfi" mobilās versijas apmeklē ap 30 tūkstoši lietotāju, veicot 1,4 miljonus skatījumu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!